Котли-утилізатори

Парові котли-утилізатори Клейтон знаходяться в експлуатації по всьому світу в когенераційних електростанціях, системах дожига, сміттєспалювальних заводів і багатьох інших установках. Системи здатні виробляти пар високого тиску до 3,1 МПа (31 кгс / см2), а також перегріту гарячу воду.

Клейтон виробляє два види парогенераторів:

Котли котли-утилізатори для газів

Модульні секції, виконані з гладкої труби, подібні спіральним змеевикам наших котлів. Котли на топкових газах можуть працювати з газом при температурах до 538 ° C, і в діапазоні витрат димових газів від 2500 до 150 000 кг / год.

Котли-утилізатори для топкових газів

Побудований з змійовиків подібних до тих, які встановлені в парових котлах Клейтона, це обладнання використовуються для топкових газів c більш високоякіс температурою на вході – до 1650 ° C, і здатні утилізувати тепло від потоків вихлопних газів в загальному діапазоні від 1000 до 30000 кг / год. Вони можуть поставлятися з вогнетривкої футеровкою і воздуховодами різних конфігурацій на вході / виході відповідно до замовлення. Додаткові секції економайзера можуть бути додані для підвищення продуктивності.